ODLUKA U LONDONU /

Chelsea gubio 0:2 pa šokirao Old Trafford

Image
Foto: AP

U drugom nedjeljnom četvrtfinalnom ogledu drugoligaši Millwall i Blackburn su također remizirali, bilo je 0:0.

11.3.2013.
7:12
AP
VOYO logo

LONDON - U četvrtfinalu engleskog nogometnog FA kupa Manchester United i Chelsea su na Old Traffordu odigrali 2:2, pa će se morati još jednom sučeliti, ali ovaj puta na stadionu Chelseaja, kako bi doznali tko će u polufinale.

Manchester United je nakon samo 11. minuta vodio sa 2:0, a strijelci su bili Javier Hernandez (5) i WayneRooney (11), no u drugom poluvremenu Chelsea je uspio doći do poravnanja golovima EdenHazarda (59) i Ramiresa (68).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom nedjeljnom četvrtfinalnom ogledu drugoligaši Millwall i Blackburn su također remizirali, bilo je 0:0, pa će u srijedu u ponovljenoj utakmici na stadionu Blackburna biti odlučeno tko će u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su polufinale izborili Manchester City i Wigan. Nogometaši Manchestery Citya su na svom stadionu "demolirali" drugoligaša Barnsleya sa 5:0, dok je Wigan u gostima iznenadio Everton, pobijedivši sa 3:0.

U polufinalnim susretima koji bi se trebali igrati 13. i 14. travnja na Wembleyu igrat će pobjednik susreta Blackburn Rovers - Millwall i Wigan Athletic, te bolji iz ogleda Chelsea - Manchester United i Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo