IKER NE PODNOSI PORTUGALCA? / Casillas 'mrtav-hladan' pratio Ronaldovo slavlje

Image
Foto: Youtube

Naime, nakon što je Ronaldo u 91. minuti postigao pogodak za tri boda Reala stadion je eksplodirao, no vratar Reala je mrtav-hladan pratio razvoj situacije. Kamere TV kuće TVE zabilježile su hladnu Casillasovu reakciju koja je zabrinula igrače.

20.9.2012.
16:08
Youtube
VOYO logo

Vatromet taština, čini se, razdire svlačionicu Real Madrida. Nakon što je prije nekoliko tjedana CristianoRonaldo javno rekao da nije slavio postignute golove jer je tužan situacijom u klubu, Portugalac je ipak pobjedničku egzekuciju protiv Cityja burno proslavio.

Međutim, izgleda da njegovo javno jadikovanje nije naišlo na odobrenje ostatka momčadi. Tako je još jedna zvijezda Kraljeva, točnije lider svlačionice, kapetan IkerCasillas prigrlio isti način prosvjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što je Ronaldo u 91. minuti postigao pogodak za tri boda Reala stadion je eksplodirao, no vratar Reala je mrtav-hladan pratio razvoj situacije. Kamere TV kuće TVE zabilježile su hladnu Casillasovu reakciju koja je zabrinula suigrače i navijače madridskog kluba.

Ostaje pitanje je li španjolski golman ignorirao proslavu samo zato što je strijelac bio Ronaldo ili je i njegovo nezadovoljstvo usmjereno prema čelnicima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo