DRUGA POBJEDA DENVERA / Carmelo Anthony porazio Portland

Image

Šuter Nuggetsa ugradio je 41 koš u gostujućoj pobjedi. Chicago Bullsi su zahvaljujući odličnoj momčadskoj igri na svom parketu svladali San Antonio Spurse sa 92-85.

30.10.2009.
8:50
VOYO logo

Košarkaši Denver Nuggetsa upisali su drugu ovosezonsku pobjedu u NBA ligi svladavši na gostovanju svoje velike konkurente iz skupine Northwest Portland Trail Blazerse sa 97-94.

Izvrsnu utakmicu odigrao je Carmelo Anthony koji je ubacio 41 poen od čega čak 16 posljednjih šest minuta uključujući i dva slobodna bacanja 1.9 sekundi prije kraja kojima je postavio konačni rezultat. Blazersi su samo nekoliko trenutaka ranije, točnije 4.6 sekundi prije kraja mogli povesti, ali je kod rezultata 95-94 za Nuggetse Greg Oden promašio oba slobodna bacanja. Nakon što je Anthony povisio na 97-94 Brandon Roy je pokušao tricom sa sirenom odvesti utakmicu u produžetak, ali nije bio precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Anthonyja, u sastavu Nuggetsa istaknuo se Chauncey Billups sa 22 ubačaja, dok su Blazerse predvodili Roy sa 30 i Rudy Fernandez sa 22 pogotka.

Chicago Bullsi su zahvaljujući odličnoj momčadskoj igri na svom parketu svladali San Antonio Spurse sa 92-85. Čak šest domaćih igrača postiglo je dvoznamenkast broj poena, najviše Loul deng (17), dok je kod gostiju jedini igrao Tim Duncan (28, 16 skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo