ZLOČIN I KAZNA / Capello će izbaciti Rooneya iz momčadi?

Image

Nevjerojatna glupost napadača Manchester Uniteda opasno je naljutila engleskog izbornika koji mu je poručio da se neće automatski vratiti u početnu postavu čak i nakon što odsluži kaznu za crveni karton.

10.10.2011.
13:36
VOYO logo

Fabio Capello je britanskim medijima otkrio kako mu uopće nije u planu koristiti Waynea Rooneya u pripremnim utakmica za EURO 2012.

Razlog je crveni karton koji je najbolji engleski napadač dobio u utakmici protiv Crne Gore u petak zbog čega neće imati pravo nastupa na startu natjecanja u Ukrajini i Poljskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA će kasnije tijekom dana objaviti hoće li Rooney dobiti zabranu igranja jednu ili dvije utakmice.

"Moram pronaći rješenje za prvu ili prve dvije utakmice u kojima neće igrati. A ako nađemo rješenje, onda će se Rooney morati potruditi da se vrati u prvih 11", poručio je engleski izbornik svom prvom napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu izostaviti Rooneya jer ako su drugi dobri, igrat će. U svojoj trenerskoj karijeri dosta sam dobrih igrača ostavio na klupi", nastavio je Capello, dodajući kako su kandidati za zamjenu Jermain Defoe i Daniel Sturridge.

Strogi Talijan je već najavio da napadač Manchester Uniteda neće igrati ni prijateljsku utakmicu protiv Španjolske idući mjesec na kultnom Wembleyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wayne Rooney je dobio crveni karton zbog udaranja crnogorskog nogometaša Miodraga Džudovića 17 minuta prije kraja utakmice u kojoj je Engleskoj trebao samo bod da potvrdi plasman na EURO.

Gosti su vodili 2:1 prije nego što je Rooney napravio glupost, a onda su u zadnjoj minuti Crnogorci preko Jovetića zabili gol za 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo