Čak 80.000 djece na Sportskim igrama mladih?

13.6.2011.
15:04
VOYO logo

Od 1996. godine, kada su se Igre prvi put održale, do danas kroz natjecanja je prošlo više od 330 000 djece i mladih. Prije velikog Finala u Splitu, djecu i mlade očekuju Županijska i Regionalna natjecanja. Za razliku od prošlih godina, Regionalno natjecanje će se održati u tri Regije:

1. Regija Istok (Osječko - baranjska, Vukovarsko - srijemska, Požeško - slavonska, Brodsko -posavska, Virovitičko - podravska, Varaždinska, Međimurska, Bjelovarsko - bilogorska i Koprivničko - križevačka županija) 2. Regija Srednja Hrvatska (Sisačko - moslavačka, Zagrebačka, Karlovačka, Krapinsko - zagorska, Primorsko - goranska i Istarska županija) 3. Regija Jug (Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko - kninska, Splitsko - dalmatinska i Dubrovačko -neretvanska županija) Pobjednici putuju besplatno na more - veliko Finale u Splitu tijekom kolovoza gdje će se saznati pobjednici INA Sportskih igara mladih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečano otvaranje jubilarnih 15. INA Sportskih igara mladih 2011. održat će se u srijedu 15. lipnja 2011. godine s početkom u 19:00 h u Velikoj Gorici.

Uz nazočnost političara, sportaša i drugih osoba iz javnog života, prisutne u parku dr. Franje Tuđmana očekuje bogat sportski i kulturno-zabavni program. Djeca i mladi imat će priliku odmjeriti snage u cageball (mali nogomet u kavezu), badmintonu i uličnoj košarci. U revijalnom dijelu nastupit će Luka Nižetić i Antonija Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budite i vi dijelom prekrasne sportske priče!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo