'KUPIO' POVJERENJE ČELNIKA / Čačić tepa igračima: Ovako prolazi samo velika momčad

Image
Foto: PIXSELL

Pogotkom Domagoja Vide u 98. minuti, u rijetko viđenoj drami Dinamo je uspio izbaciti bugarskog predstavnika i na jedvite jade plasirati se u 3. pretkolo Lige prvaka.

26.7.2012.
8:21
PIXSELL
VOYO logo

Ludo preko Ludogoreca! U te tri riječi mogli bismo sažeti sve ono što se događalo u srijedu navečer u Maksimiru. Pogotkom DomagojaVide u 98. minuti, u rijetko viđenoj drami Dinamo je uspio izbaciti bugarskog predstavnika i na jedvite jade plasirati se u 3. pretkolo Lige prvaka.

Sreća koja desetljećima nije pratila Modre u europskim odisejama sinoć se osmjehnula u sudačkoj nadoknadi. Međutim, neki to kao da ne žele prihvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjedu smo osigurali u zadnjim sekundama susreta, a tako može proći samo velika momčad", tepao je trener AnteČačić svojim igračima nakon predstave koja je bila sve, samo ne velika.

Bugari su sve do 57. minute kontrolirali susret, a samo zahvaljujući gluposti Marcelinha i nedostatku iskustva završili su svoj europski put u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo gubili 2:1 nisam dozvolio da nastane panika u svlačionici. Vjerovao sam da možemo preokrenuti susret", kaže Čačić.

Trener Modrih ovim je prolazom 'kupio' povjerenje sumnjičavih čelnika kluba. Na barem još nekoliko tjedana... Međutim, svjestan je kako će momčad morati izgledati puno bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo će se dizati iz utakmice u utakmicu, tako je bilo i na proljeće. Pripreme se ne mogu nadomjestiti ako ih ne napraviš, mi nemamo vremena niti za jedan razvojni trening do Božića, imamo samo utakmicu za utakmicom. Ali, naravno, igra se može i mora poboljšati", rekao je za kraj Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo