Bez odmora / Bruno Petković u svom stilu već i na pripremama: Želi odvesti Dinamo u Ligu Prvaka

Već za dva tjedna Dinamo traži revanš u Super Kupu za poraz u Kupu od Rijeke, a onda i kvalifikacije za Ligu Prvaka

4.7.2019.
21:08
VOYO logo

Dinamo je i dalje u Sloveniji na pripremama uoči nove sezone. A tamo, u modrom dresu na treninzima već dominira Bruno Petković. Novi hrvatski reprezentativac ranije je završio svoj odmor kako bi došao na treninge. Hvata formu jer kako kaže, želi odvesti Dinamo u Ligu prvaka.

Nakon burne sezone s Dinamom i burnog proljeća s reprezentacijom, mnogi bi jedva dočekali odmor, ali ne i Petković, koji se na oduševljenje trenera NenadaBjelice priključio momčadi tri dana prije očekivanog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta dva tri dana odmora mi neće previše značiti koliko će mi značiti da lakše i bolje uđem u pripreme i brže uđem u ritam", rekao je Petković.

Jer nije ostalo puno do novih izazova. Već za dva tjedna Dinamo traži revanš u Super Kupu za poraz u Kupu od Rijeke. A onda i kvalifikacije za Ligu Prvaka koja je već u mislima Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da su ambicije velike i naravno da svi imamo svoja očekivanja i imamo jednu jako kvalitetnu momčad i stvarno jedan jak i širok roster koji može izvući ove kvalifikacije i svi se nadamo najboljem", izjavio je Petković.

A to najbolje događalo se prošle sezone u Europskoj ligi, najčešće u trenucima briljantnosti dvojice igrača. Olmo i Petković kreatori su čudesnih trenutaka, no sve su manje šanse da spomenuti duo krene u još jednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedostajat će svakom suigraču. Jedan takav igrač je plus svakoj ekipi u kojoj igra. Jedan igrač koji pravi razliku", rekao je Petković i dodao:

"Naravno, svi se nadamo da ostane. Imamo jednu jako kvalitetnu ekipu, ali svako ima svoju karijeru, svako ide svojim putem naprijed".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato će navijači odahnuti na sljedeće riječi.

"O odlasku iz kluba uopće nisam razmišljao. Fokusiran sam, sretan sam tu. Siguran sam da mogu puno bolje s obzirom da sam prošle sezone napravio jako puno dobrih stvari, ali bilo je stvarno dosta amplituda gdje moram popraviti neke dijelove svoje igre i imati neku veću konstantu i što više doprinjeti momčadi", govori Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad koja je još jednom pokazala dominaciju i s lakoćom prošla kroz HNL. Petković poručuje, nije to tako lako.

"Kad pogledate, pogotovo tablicu kako je završilo sve vam izgleda lagano, ali svaka utakmica je zahtijevala maksimalan nivo koncentracije, gdje god nismo ušli sa sto posto, opekli smo se", izjavio je mladi nogometaš Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato se Petković požurio na pripreme. Izazovi samo što nisu počeli, a od novog Vatrenog ove će se sezone očekivati još više.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo