ODLUKA DARUVARSKOG SUDA / Bruno Marić pobijedio UEFA-u: Platini mora sucu isplatiti 750.000 kuna!

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Iako je Bruno Marić tražio milijun eura, sutkinja Maja Sikora donijela je ovu presudu jer kako kaže, šteta i štetna radnja prema Bruni Mariću je utvrđena, ali ne u iznosu koji je tražio. UEFA novac mora isplatiti u roku od 15 dana pod prijetnjom ovrhe.

27.5.2014.
10:35
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Na općinskom sudu u Daruvaru donijeta je presuda da je UEFA dužna sucu Bruni Mariću isplatiti 750 tisuća kuna odštete. Iako je BrunoMarić tražio milijun eura, sutkinja MajaSikora donijela je ovu presudu jer kako kaže, šteta i štetna radnja prema Bruni Mariću je utvrđena, ali ne u iznosu koji je tražio. UEFA novac mora isplatiti u roku od 15 dana pod prijetnjom ovrhe.

Nakon presude Bruno Marić i njegov odvjetnik VladimirGredelj bili su izrazito zadovoljni. Gredelj je istaknuo kako je ovo pobjeda malog čovjeka nad UEFA-om. Nije bio bitan novac, nego samo priznanje da je UEFA kriva. Oni će se na presudu žaliti (prva iduća stanica je Županijski sud u Bjelovaru) jer UEFA-i ne žele oprostiti ni euro. Pobjedu posvećuje trojici sinova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bruno Marić sjetio se početaka kad je krenuo s tužbom i kada su mu se svi smijali. Njega ne zanima novac, koliku odštetu je dobio, taj dio nije ni slušao, važno mu je bilo samo da UEFA-u proglase krivom, koja je do sada mislila da je nedodirljiva. Nada se da će ova presuda senzibilizirati javnost koja se okrenula protiv njega. Zahvaljuje obitelji koja je cijelo vrijeme stajala uz njega.

S UEFA-ine strane na izricanje presude nitko nije došao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo