naš komentatorski dvojac / Brkić i Šola: 'Ovo se događa na velikim turnirima, moramo čestitati Brazilu, a podržati naše'

Dramatičnu utakmicu koju bismo svi najradije što prije zaboravili - pratili smo uz Filipa Brkića i Vladu Šolu

20.1.2019.
19:38
VOYO logo

Nakon najgore odigranog poluvremena na prvenstvu, Hrvatska se ipak, nakon mnogo primljenih golova bez golmana, nije uspjela vratiti! 

Dramatičnu utakmicu koju bismo svi najradije što prije zaboravili - pratili smo uz Filipa Brkića i Vladu Šolu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlado Šola rekao je najtočniju dijagnozu, imali smo loš dan na turniru, to je jedan od tih dana koji se na velikom natjecanju ponekad dogodi velikim ekipama, a danas se dogodio Hrvatskoj. I to protiv suparnika protiv kojeg je većina nas upisala bodove i ostala demantirana. Brazil je ozbiljna reprezentacija, pobjeđivao je i u drugom krugu i bolje reprezentacije od sebe, sada smo vidjeli i zašto. Sad je matematika jasna, već se sutra moramo čupati protiv domaćina Njemačke, a zatim i protiv Francuske. Ali dok god imamo šansu, moramo ostati pozitivni", prokomentirao je Filip Brkić. 

"Da kroz to smo već prošli, još uvijek imamo šanse, imamo mogućnosti. Još četiri boda možemo osvojiti. Najveći krivac za naš poraz je Brazil, odigrali su odlično, treba im čestitat, a naše podržat. Moramo osvojiti bodove protiv Njemačke i vratiti se u pozitivan mod", dodao je Vlado Šola. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra moramo odigrati vrhunsku utakmicu. Igramo s vrhunskim protivnikom, ako ga pobijedimo na domaćem terenu, onda znamo da smo vrhunska reprezentacija. Ako ne uspijemo, znat ćemo gdje smo i nastavit ćemo raditi na tome."

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo