HEROJ BAVARACA / Briljantni Mandžukić uništio 'Švabe'

Image
Foto: PIXSELL

Mandžukić je tako nastavio s odličnim igrama u nastavku prvenstva nakon što je u prošlom kolu zabio oba gola u pobjedi protiv Greuther Furtha. S nedjeljnim pogotkom stigao je do brojke od 12 golova ove sezone.

28.1.2013.
7:58
PIXSELL
VOYO logo

STUTTGART - Lider njemačkog nogometnog prvenstva Bayern uspješno je odradio gostovanje u Stuttgartu pobijedivši 2:0, a najbolji igrač utakmice ponovo je bio hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je postigao prvi, a potom asistirao za drugi gol.

Mandžukić je tako nastavio s odličnim igrama u nastavku prvenstva nakon što je u prošlom kolu zabio oba gola u pobjedi protiv Greuther Furtha. S nedjeljnim pogotkom stigao je do brojke od 12 golova ove sezone i na diobi je drugog mjesta ljestvice najboljih strijelaca. Jedan više je zabio napadač Bayer Leverkusena StefanKiessling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač je mrežu Stuttgarta 'otključao' u 50. minuti iskoristivši pogrešku domaće obrane nakon čega je lakoćom zaobišao golmana SvenaUlreicha i zatresao mrežu. Odličnu igru upotpunio je u 72. minuti asistencijom ThomasuMülleru za 2:0. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 79. minuti kada je Stuttgart ostao s igračem manje nakon isključenja MartinaHarnika. Bivši napadač Dinama teren je napustio u 88. minuti kada je umjesto njega u igru ušao MarioGomez.

U drugom današnjem dvoboju HSV je u sjajnom susretu pobijedio Werder 3:2, a za momčad iz Hamburga cijeli je susret odigrao hrvatski veznjak MilanBadelj. Golove za HSV zabili su Son Heung-Min (23), DennisAogo (46) i ArtjomsRudnevs (52), a za Werder Assani Lukimya-Mulongoti (9) i SokratisPapastathopoulos (54). Werder je utakmicu zaključio s devetoricom igrača nakon što su usključeni ClemensFritz (80) i MarkoArnautovic (90+1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Bayern sa 48 bodova, Bayer Leverkusen ima 37, a treća je Borussia Dortmund sa 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo