razočaran odbijenicom / Brbić: 'Odgoda Dinamove utakmice poremetila je regularnost natjecanja, jasno je kome se HNS priklonio'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Uoči subotnjeg derbija na Maksimiru protiv Dinama, u srijedu Bijeli igraju protiv Zagreba u četvrtfinalnom susretu kupa, a situaciju je prokomentirao predsjednik Hajduka Marin Brbić

1.12.2015.
12:56
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Odluka o odgođenoj utakmici hrvatskog Kupa između Dinama i Intera u tjednu uoči najvećeg hrvatskog derbija, naljutila je čelnike splitskog Hajduka koji svoju obvezu u tom natjecanju nisu preskočili. 

Uoči subotnjeg derbija na Maksimiru protiv Dinama, u srijedu Bijeli igraju protiv Zagreba u četvrtfinalnom susretu kupa, a situaciju je prokomentirao predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova odgoda poremetila je regularnost natjecanja. Mi o tome nismo ni razmišljali do petka kada nam je stigao faks da je Dinamov susret odgođen. Nakon toga smo tražili odgodu pozivajući se na pravilnik u kojem stoji kako do nje ne smije doći ukoliko se drugi klubovi time dovode u nepovoljan položaj", rekao je Brbić, a zatim se prisjetio situacije od prošle godine. 

"Prošle smo godine zbog travnjaka tražili odgodu kup susreta s Rijekom, no dobili smo odbijenicu upravo zato jer bi se u tom slučaju navodno drugi klubovi doveli u nepovoljan položaj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatsko prvenstvo je pouzdano neregularno zbog odnosa Lokomotive i Dinama, HNS se odavno deklalirao i pokazao koji klub zastupa. Mi ćemo nastaviti ukazivati na sve nepravilnosti u njihovom radu i vjerujem da će se ova garnitura promijeniti, čime bi hrvatski nogomet ponovno nepoterećeno stao na svoje noge", zaključio je Brbić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo