TRANSVESTIT KOJI PLEŠE U KLUBOVIMA I SUDI NOGOMET / Brazilski nogometni sudac po noći postaje žena

Image

Valerio Fernandes Gama je brazilski nogometni sudac koji profesionalno sudi utakmice prvenstva Savezne države Ceare, a noću, kaže, postaje žena.

24.1.2011.
7:58
VOYO logo

Zanimljiva nogometno-ženska priča dolazi nam sa istoka Brazila. Valerio Fernandes Gama 32-godišnji je brazilski nogometni sudac koji profesionalno sudi utakmice prvenstva Savezne države Ceare, a noću, kaže, postaje žena. "Moje žensko ime je Laleska i koristim ga samo noću kada plešem u rodnom gradu Beberibeu", hrabro je otkrio nogometni sudac. Svi njegovi kolege i nogometaši znaju za njegove njegove transvestitske i homoseksualne sklonosti.

"Od svih nogometnih sudaca koje znam iz Ceare ja sam jedini gay. Nitko mi dosad ništa nije predbacio. Nikad u nogometu nisam doživio diskriminaciju ili predrasude. Moram priznati da me svi poštuju kao da sam dama", otvorio se ovaj neobični sportski djelatnik. Do "otkrivanja" došlo je nakon što su ga igrači lokalnog nogometnog kluba Ferroviarija presreli i razotkrili u jednome noćnom klubu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivao je neugodnu reakciju, a ostao je ugodno iznenađen nakon što su mu igrači čestitali na hrabrosti. "Zbog moje me feminizirane strane ponekad  zovu gospođicom. Zanimljivo je što meni, sad kad znaju što sam, nikad ne govore 'pederu' ili 'kurvin sine', dok tim izrazima redovito vrijeđaju ostale suce, one heteroseksualnih sklonosti. Najgore s čime prođem, kad donesem odluku koja se ne svidi nekom igraču je - 'zloćko'", ispričao je nogometni sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo