AMERIČKI SKIJAŠ IMA DRUGE PRIORITETE / Bode prijevremeno završio sezonu

Image

Američki skijaš Bode Miller objavio je kako neće sudjelovati na preostalim utrkama u Svjetskom kupu do kraja ove sezone.

4.3.2009.
10:04
VOYO logo

Američki skijaš Bode Miller objavio je kako ove sezone više nema namjeru nastupati.

Dvostruki pobjednik Svjetskog kupa (2005. i 2008. godine) odsustvo je objasnio priznanjem da je otac jednogodišnje kćerkice koju ima s bivšom djevojkom, a sadašnjom dobrom prijateljicom. Ujedno je rekao da mu treba odmor zbog bolova koje cijele sezone osjeća u gležnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na brojne okolnosti, mislim da moja odluka ima smisla. Ušao sam u sezonu potpuno spreman za borbu i mentalno i fizički. Na utrkama sam davao maksimum, ali nisam uspio ostvariti rezultate kakve sam očekivao. Dugo sam u Svjetskom kupu, treba mi predah. Trenutno me više raduju neke druge stvari od natjecanja",  rekao je Miller.

Do završetka Svjetskog kupa preostale su još utrke u norveškom Kvitjfellu ovoga vikenda, te finale Svjetskog kupa u švedskom Aareu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Američkog skijaškog saveza odlučno su zanijekali kako bi ovo moglo značiti i kraj karijere najpopularnijeg i najuspješnijeg američkog skijaša.

"Uoči sezone sam imao velika očekivanja, bio sam i fizički i psihički spreman. Čitavu sam sezonu teško radio, ali nisam ostvario očekivane rezultate i stoga mi je potreban odmor", pojasnio je Miller koji ove sezone nije pobijedio niti u jednoj utrci Svjetskog kupa, no usprkos tomu drži osmo mjesto u ukupnom redoslijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo