BOBAN U RAKITIĆU VIDI RJEŠENJE SVIH PROBLEMA? / Srebrni Vatreni ima apsolutno sve što treba Milanu

Image
Foto: Profimedia

Rossoneri se nalaze u vrlo teškoj situaciji

29.10.2019.
12:40
Profimedia
VOYO logo

Talijanski velikan Milan ovu je sezonu započeo katastrofalno loše. Rossoneri su u prvih devet kola osvojili samo deset bodova i nalaze se na 12. mjestu tablice. Nakon slabog starta otkaz je dobio trener Marco Giampaolo, a zamijenio ga je Stefano Pioli, no ta promjena nije izazvala željene rezultate je Rossoneri i dalje igraju poprilično loše.

Image
Foto: Profimedia, IPA
Image
Foto: Profimedia, IPA

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ovo je ljeto stigao u Milan iz njemačkog Eintrachta.

U klubu su svjesni da promjena trenera nije bila dovoljna i da trebaju pojačati momčad kojoj očito nedostaje vođa na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A takvog su igrača pronašli u 31-godišnjem hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću, koji je već neko vrijeme na izlaznim vratima Barcelone.

Pouzdan izvor

Tu informaciju objavilo je ugledni talijanski sportski list Gazzetta dello Sport koji navodi da je Milan vrlo blizu tom transferu, a glavni konkurent Rossonerima trebao bi biti gradski rival Inter koji također želi vidjeti u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRANSFER JE SVE BLIŽE: /

Španjolci pišu da su predstavnici talijanskoga giganta na sastanku s čelnicima Barcelone zbog Rakitića

Nužna promjena

U utorak se pojavila vijest da će Milan ove zime značajnu svotu novca uložiti na transfere, a pogotovo će se usredotočiti na iskusne igrače koji mogu odmah napraviti razliku na terenu, a Rakitić se u to savršeno uklapa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je u vrlo lošoj situaciji u Barceloni, za koju nastupa od 2014. godine. Ove sezone ima slabu minutažu jer su isprted njega Sergio Busquets, Frenkie de Jong i Arthur Melo te on nije zadovoljan i želi otići negdje gdje će više igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo