KREĆE DRUGA BOBANOVA REVOLUCIJA: / Hrvat postavio ultimatum klupskim čelnicima, ali mogao bi ga jako skupo stajati

Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
29.10.2019.
11:22
Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
VOYO logo

Bivši visoki dužnosnik FIFA-e i legendarni Vatreni, Zvonimir Boban, stigao je ovoga ljeta u Milan, zajedno s bivšim suigračem iz reodva "rossonera" Paolom Maldinijem, kako bi proveo revoluciju u posrnulom mu ex-klubu. Milan je dodatno krahirao dolaskom Bobana i Maldinija, nažalost. U prvih devet kola izeli su samo deset bodova i tek ih dva boda dijele od zone ispadanja, a u međuvremenu su promijenili i trenera, otišao je ljetni instalat Marco Giampaolo, a došao je Stefano Pioli i, dakako, ništa se nije promijenilo.

Jasno je svima da se promjena ne može dogoditi preko noći. Niti su Boban i Maldini čudotvorci niti su igrači i trener savršeni, ali vlasnici, 38 milijardi dolara težak Elliot Management fond, žele vratiti kroz deset godina Milan na stare staze slave, uz dozirana ulaganja, dakako. Zbog toga su Boban i njegovi operativci odlučili zaigrati na sve ili ništa te su postavili ultimatum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Nova revolucija

Prema pisanjima talijanskih medija, kazali su kako neće čekati deset godina za povratak Milana u vrh europskog nogometa, već žele malo ubrzati proces, no to će značiti kako će Elliot fond morati više investirati u klub, igrače i trenere. Navodno, tvrde Talijani, da je taj pristup Bobana prema vlasnicima uspio te da će mu već u zimskom prijelaznom roku omogućiti dodatna sredstva za pojačanja.

Boban i Maldini krenut će ove zime u agresivnu kampanju vraćanja Milana tamo gdje mu je i mjesto. Dobit će novac i to ne za nekakve neprovjerene tek nastale zvijezdice u usponu, već za provjerene i iskusne igrače koji će oplemeniti momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, gledajući to iz drugog aspekta, ultimatim je ultimatum. Dakle, ako Boban i Maldini ne uspiju vratiti u kraćem roku Milan na radnu temperaturu, zna se što im slijedi. Pedala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo