TRANSFER JE SVE BLIŽE: / Španjolci pišu da su predstavnici talijanskoga giganta na sastanku s čelnicima Barcelone zbog Rakitića

Image
Foto: Profimedia, AFP

Sve informacije ukazuju na to da je transfer pred samom realizacijom

28.10.2019.
20:56
Profimedia, AFP
VOYO logo

Predstavnici talijanskog velikana Intera održali su sastanak s kolegama u Barceloni, a tema je bio potencijalni transfer hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, piše AS.

Priča o Rakitićevom transferu u Inter kruži već neko vrijeme, a sada se čini kako je posao blizu realizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conteova želja

Podsjetimo, prošli ponedjeljak je talijanski medij Calciomercato javio da je Rakitić blizu transferu u talijanskog velikana Inter, gdje će ga u svlačionici čekati drugi hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji je jedan od najvažnijih igrača Nerazzura.

Rakitića u Interu želi trener Antonio Conte koji ga vidi kao važnog člana momčadi koja će ove sezone pokušati osvojiti naslov, a sada se čini da bi mu se želja mogla i lagano ispuniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - Archives

Trener Intera Antonio Conte

Kako ovaj ponedjeljak piše katalonski Sport, Barcelona je zainteresirana za nogometaša Intera Stefana Sensija, vidi ga kao savršeno pojačanje u veznom redu i već je u kontaktu sa zastupnicima 24-godišnjeg Talijana.

Zamjena

U katalonskom klubu namjeravaju ponuditi Rakitića u zamjenu za njega i računaju da bi Nerazzuri mogli pristati jer su svjesni da Conte želi imati Raketu u svojoj ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak u Inter bio bi definitivno dobar potez za hrvatskog reprezentativca koji je u lošoj situaciji u Barceloni. Ove sezone ima slabu minutažu jer su isprted njega Sergio Busquets, Frenkie de Jong i Arthur Melo te on nije zadovoljan i želi otići negdje gdje će više igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo