Bol je prejaka / Blanka Vlašić zbog ozljede ipak propušta Europsko prvenstvo!

Image

Blanka Vlašić neće nastupiti na Europskom atletskom prvenstvu u Zürichu! Naša najbolja skakačica u vis prvenstvo će propustiti zbog bolova u lijevom koljenu.

13.8.2014.
21:39
VOYO logo

Iako je prije nekoliko dana izjavila kako se unatoč ozljedi osjeća spremna za nastup te kako očekuje veliki rezultat, naša najbolja skakačica u vis Blanka Vlašić zbog pojačane i opetovane boli u koljenu ipak neće putovati u Zurich.

''Iako je prvi skakački trening prošao jako dobro, na druga dva su bolovi postali sve jači i nakon večernjeg treninga u srijedu odlučili smo odustati od Europskog prvenstva“, rekao je Blankin otac i trener Joško Vlašić.

''Nije riječ ni o kakvoj teškoj ozljedi, već o upali patelarne tetive skakačkog koljena. Mogli bismo reći da je ozljeda banalna, ali vrlo bolna i ne može se skakati protiv takve boli. Da je riječ o samo jednom danu natjecanja možda bismo razmišljali o skakanju pod injekcijom, no tako se ne mogu odraditi i kvalifikacije i finale dva dana kasnije. Sad se Blanka mora četiri tjedna odmarati, a onda početi s terapijom i jačanjem tetive“, pojasnio je Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo