Revolucionarna tehnologija / Blanka Vlašić prva će testirati 'beskrajnu energiju'!

U jeku priprema za povratak naša najtrofejnija atletičarka odabrana je da testira adidasovu revolucionarnu Boost tehnologiju koja vraća "beskrajnu energiju"

4.3.2013.
12:00
VOYO logo

Blanka Vlašić je u jeku priprema za povratak na atletska borilišta ovih dana u Splitu započela s testiranjem revolucionarne inovacije koja sportašima daje osjećaj "beskrajne energije".

Blanka Vlašić je ušla u krug vrhunskih svjetskih sportaša odabranih da testiraju Boost tehnologiju koja pruža najveći povrat energije do sada, uz pomoć novog materijala koji je razvio adidas u suradnji s kemijskom tvrtkom BASF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanki će se u testiranju Boost tehnologije pridružiti mladi nogometaš Andrej Kramarić i Matea Matošević, višestruka državna prvakinja u trčanju na dugim prugama, a preliminarna testiranja adidasove inovacije obavit će i stručnjaci u Biomehaničkom laboratoriju Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Image
Foto: adidas

Blanka  i testni tim će prve rezultate testiranja “beskrajne energije” objaviti na predstavljanju Boost tehnologije već u četvrtak, 7.ožujka u središtu tvrtke adidas u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve one koji se žele pridružiti testnom timu pozivamo da posjete www.fit2run.com.hr i pošalju odgovor na pitanje: Do kuda bi otrčao da imaš beskrajnu  energiju? Na boost@fit2run.com.hr.

Više pogledajte u prilogu Extra Magazina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo