BOL JE UTIHNULA / Blanka Vlašić objavila fanovima sretnu vijest!

Image
Foto: Pixsell

Hrvatska sportska heroina je na svojoj internetskoj stranici objavila da se na atletske staze vraća 25. svibnja u New Yorku. 'Izgleda da će i za mene vrijediti ona da je New York mjesto gdje se ostvaruju snovi', napisala je Blanka.

11.4.2013.
10:50
Pixsell
VOYO logo

Nakon više od godinu dana izbivanja srebrna olimpijka i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis vratit će se na atletska borilišta 25. svibnja na mitingu Dijamantne lige u New Yorku.

"Iščekujem povratničko natjecanje kao da mi je prvo! Dočekala sam svoje 'drugo poluvrijeme'. I hvala Bogu na tome. Ne želim misliti previše unaprijed. Trenutno je najvažnije uspješno privesti ove pripreme kraju. Želim uživati u svakom trenutku, jer mogu ponovno raditi ono što volim – skakati", objavila je Blanka Vlašić na svojoj internetskoj stranici, na kojoj je napisala i da je bol koja ju je "previše vemena držala zarobljenom - utihnula".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Blanka s puno optimizma gleda na nastavak karijere, a i ljubitelji atletike širom svijeta s nestrpljenjem očekuju njezin povratnički nastup u Velikoj Jabuci.

"Izgleda da će i za mene vrijediti ona da je New York mjesto gdje se ostvaruju snovi", napisala je Blanka na kraju poruke kojom je najavila svoj povratak na atletska borilišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo