BLANKA VLAŠIĆ OBJAVILA GROZNU VIJEST, OTKAZALA JE OLIMPIJSKE IGRE: / 'Njeno stanje je puno bolje, ali ne želi rasprodavati ugled...'

Neće se boriti za svoju treću olimpijsku medalju

9.3.2020.
17:37
SEBASTIAN DERUNGS / AFP / Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Proslavljena atletičarka i jedna od najboljih hrvatskih sportašica u povijesti Blanka Vlašić neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, javljaju Sportske novosti.

Ona je sa svojim stručnim stožerom obavijestila Hrvatski olimpijski odbor da se neće natjecati u Japanu neće boriti za svoju treću olimpijsku medalju, te da je mogu ukloniti s popisa olimpijskih kandidata.

Skokovi iznad dva metra nisu realni

Njen otac i trener Joško Vlašić pojasnio je kakva je situacija s Blankom i koji je glavni razlog za otkazivanje nastupa na Igrama

"Blankino stanje je puno bolje. Kost više nije pod upalom, Ahilova tetiva još nije skroz dobro, ali njeno generalno stanje je u redu i ona trenira. Naša je procjena da u ovom trenutku kontinuirani skokovi preko dva metra nisu realnost. Ona će u svakom slučaju nastaviti karijeru, ali sada ne želi rasprodavati ugled i ne želi skakati ispod dva metra. Pismo HOO-u smo poslali kako bi se oni mogli ravnati po tome", pojasnio je Joško Vlašić.

Tako se Blanka Vlašić neće boriti za svoju treću olimpijsku medalju nakon što je osvojila srebro 2008. godine u Pekingu te broncu 2016. u Rio de Janeiru.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali