Kruno u studiju / Bivši igrač i trener Dinama gost RTL Lige

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

RTL Liga ugostit će novo veliko trenersko ime, Krunu Jurčića, bivšeg igrača Dinama, internacionalca koje je igrao u talijanskoj Serie A za Torino i Sampdoriju te bio član slavne brončane Ćirine reprezentacije.

3.10.2014.
15:55
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Igračku karijeru Krunoslav Jurčić je završio u Slaven Belupu, u koji se za nekoliko godina vratio kao trener, a kasnije je u istoj ulozi tri puta dolazio u Maksimir.

Gost RTL Lige otkrit će nam kako vidi današnji Dinamo u usporedbi s onim koji je on vodio, u kakvim je odnosima s braćom Mamić, bi li se jednog dana opet vratio kao trener u Dinamo te prokomentirati nedavnu europsku utakmicu Dinama u Škotskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić je s Dinamom osvojio čak pet trofeja i tako postao drugi najtrofejniji trener u povijesti Modrih, no isto tako ostat će upamćen i po europskom srazu protiv Lyona nakon kojeg je morao otići s kormila.

Zajedno s RTL timom, Filipom Brkićem i Joškom Jeličićem, Jurčić će prokomentirati novo kolo MAXtv lige - kako će se poraz u Europi odraziti na Dinamo, može li sjajna Rijeka u derbiju na Poljudu odnijeti pun plijen, kako će proći Ćiro Blažević sa Zadrom u Gradskom vrtu, a Zagreb na svom terenu protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo