IZBORNIK PUCA VISOKO / Bilić želi postati trener Luki i Niki

Image
Foto: PIXSELL

Poznato je kako je Harry Redknapp glavni favorit za preuzimanje engleske reprezentacije, a ako se predviđanja ostvare, na White Hart Laneu će morati potražiti novog menadžera.

5.4.2012.
10:17
PIXSELL
VOYO logo

"Želio bih preuzeti Tottenham. Riječ je o velikom klubu sa svijetlom budućnošću", izjavio je za Metro hrvatski izbornik SlavenBilić. Poznato je kako je Harry Redknapp glavni favorit za preuzimanje engleske reprezentacije, a ako se predviđanja ostvare, na White Hart Laneu će morati potražiti novog menadžera.

Kao jedan od kandidata spominje se i hrvatski stručnjak. Bilić je prije nekoliko dana najavio kako će se nakon Eura u Poljskoj i Ukrajini najvjerojatnije posvetiti klupskom nogometu, a posao u londonskom klubu svakako bi bio ostvarenje sna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa koji nogometni trener ne bi volio raditi u najboljoj ligi na svijetu", rekao je za Telegraph.

Veliki plus za hrvatskog izbornika je utjecaj na LukuModrića koji bi njegovim dolaskom vrlo vjerojatno potpisao novi ugovor sa Spursima i ostao na WHL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajni klubovi zainteresirani su za Luku, no rekao sam mu da ne zaboravi kako je Tottenham prava institucija", izjavio je Bilić koji je uživo pratio susret Spursa i Swanseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo