NEMA LAKE SKUPINE ZA EP / Bilić puše i na hladno

Sjetio se izbornik i da je Grk Gekas bio najbolji strijelac kvalifikacija za SP, a prijetit će i Izraelac Benayoun te Latvijac Verpakovskis.

8.2.2010.
16:59
VOYO logo

I dok predsjednik HNS-a Vlatko Marković nije previše zadovoljan ždrijebom kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. jer manjak atraktivnih suparnika znači manju zaradu, izbornik Bilić puše i na hladno.

"Najprije, nema lake skupine. Ovo nisu kvalifikacije za neki turnir u Kaštel Kambelovcu nego za prvenstvo Europe. U drugom bubnju je Grčka broj jedan, a u trećem je to Izrael. Latvija je u četvrtom druga, a Gruzija četvrta", napomenut će Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjetio se izbornik i da je Grk Gekas bio najbolji strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na kojem, nažalost Hrvatsjke neće biti, a prijetit će mreži "Vatrenih" i Izraelac Benayoun te Latvijac Verpakovskis.

Na pitanje hoće li i dalje Maksimir biti domaćin reprezentaciji, Bilić je rekao kako "ne krije da nije za ekskurzije", ali ni Zagreb nije pretplaćen na reprezentaciju. No, Čatež će i dalje biti pripremna baza nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo