UOČI UTAKMICE S BJELORUSIJOM / Bilić pozvao Eduarda i Lovrena

Image

Nogometaš Dinama je pozvan zbog dobrih igara u klubu, ali i zbog izostanka Kovača i Vejića te Kneževića i Drpića u obrani.

29.7.2009.
16:42
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis igrača koji će konkurirati za nastup u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na SP 2010. protiv Bjelorusije. Utakmica će se igrati 12. kolovoza u 21,15 sati u Minsku, a jedino novo ime je branič Dinama Dejan Lovren.

Izbornik Bilić obrazložio je poziv Lovrenu nagradom za njegove standardno dobre igre u dresu Dinama, ali i što na toj poziciji ne može računati na ozlijeđene Roberta Kovača i Hrvoja Vejića te na Kneževića i Drpića koji ne igraju za svoje klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je rekao da je pozvao samo 18 nogometaša i dva vratara, jer će imati samo dva dana treninga prije utakmice protiv Bjelorusije. Zato nisu pozvani ni napadači Kalinić i Klasnić, ali oni ostaju na širem popisu reprezentativaca za sljedeće kvalifikacijske utakmice.

Utakmicu protiv Bjelorusije vodit će sudačka trojka iz Njemačke na čelu s Felixom Brychom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvani su:

VRATARI: Stipe Pletikosa (Spartak), Vedran Runje (Lens).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRANIČI: Vedran Ćorluka (Tottenham), Ivica Križanac (Zenit), Josip Šimunić (Hoffenheim), Hrvoje Čale (Trabzonspor), Dejan Lovren (Dinamo).

VEZNI IGRAČI: Darijo Srna (Šahtar), Ivan Jurić (Genoa), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Nikola Pokrivač (Monaco), Jerko Leko (Monaco), Danijel Pranjić (Bayern), Luka Modrić (Tottenham), Niko Kranjčar (Portsmouth), Ivan Rakitić (Schalke).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAPADAČI: Ivica Olić (Bayern), Mladen Petrić (HSV), Mario Mandžukić (Dinamo), Eduardo da Silva (Arsenal).

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo