BILIĆ OTKRIO ZA KOGA ĆE NAVIJATI U FINALU: / 'Nadam se da će slaviti nakon posljednjeg sučeva zvižduka'

Image
Foto: Screenshot

Nogometne reprezentacije Portugala i Francuske igrale su 24 međusobna susreta.

10.7.2016.
15:53
Screenshot
VOYO logo

Trener West Ham Slaven Bilić posebno je ponosan što će njegov najbolji igrač Dimitri Payet nastupiti u nedjeljnom finalu Europskog prvenstva. Bivši hrvatski izbornik i njegova momčad trenutno se nalaze u na američkoj turneji. Tamo će iz svog kampa u Sjevernoj Karolini pratiti utakmicu Francuske i Portugala, a sve oči bit će usmjerene na West Hamovog igrača godine.

Bilićevo predviđanje

"Želim našem 'čekićaru' puno sreće u finalu. Jedan je od najboljih igrača na turniru i sada ga sa suigračima čeka finale s Portugalom. Gledat ćemo utakmicu na televiziji i naravno da ćemo svi navijati za našeg Dimija i nadati se da će slaviti nakon posljednjeg sučeva zvižduka", izjavio je Bilić pa je dao svoje viđenje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao trener, mislim da će biti zanimljiva. Francuska je pod pritiskom jer su domaćini, dok CristianoRonaldo očajnički želi osvojiti naslov s reprezentacijom i dodati ga u svoju veliku kolekciju. Vidjet ćemo što će se dogoditi", poručio je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometne reprezentacije Portugala i Francuske igrale su 24 međusobna susreta, Francuzi su pobijedili 18 puta, Portugalci četiri puta, a jedna utakmica je završila bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, samo su tri puta igrali službene utakmice, a sve tri su dobili Francuzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo