LEONARDO ODLAZI / Bielsa preuzima Inter

Image

Prema najavama predsjednika Intera Massima Morattija brazilski nogometni stručnjak Leonardo na izlaznim je vratima Intera, a umjesto njega milanski klub bi mogao preuzeti Argentinac Marcelo Bielsa.

15.6.2011.
14:55
VOYO logo

"Leonardo je sa velikom strašću vodio klub, međutim njegovi planovi za budućnost su se promijenili. Leonardo je promijenio mišljenje nakon čega smo obavili prve razgovore s Bielsom," kazao je Moratti.

Prema pisanju talijanskog tiska Leonardo se nalazi na odmoru u Dohi gjde pregovara sa novim vlasnicima PSG-a koji mu nude da preuzme momčad ili postane sportski direktor. PSG je nedavno kupila katarska kompanija Qatar Investment Authority Colony Capital koja na Parku Prinčeva slaže pobjedničku momčad. Pregovori su u završnoj fazi, a očekuje se da Leonardo do kraja tjedna prihvati posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonardo je u prosincu prošle godine preuzeo Inter, a sa milanskim klubom osvojio je Kup Italije. Marcelo Bielsa je trenutačno bez posla nakon što je predvodio Čile do osmine finala World Cupa u Južnoj Africi. Nakon što je došlo do promjene na predsjedničkoj poziciji u Čileanskom nogometnom savezu podnio je ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo