VAŽNO JE ZVATI SE CISSÉ / Bayern već našao zamjenu za Olića

Image

Prema pisanju njemačkih medija, napadač hrvatske reprezentacije u siječnju bi mogao napustiti redove Bayerna, a umjesto njega Bavarci žele angažirati Papissa Dembu Cissea.

28.11.2011.
13:22
VOYO logo

Nije tajna da je Ivica Olić ove sezone nezadovoljan svojom minutažom na Allianz Areni. Upisao je samo sedam nastupa, no niti jednom nije započeo utakmicu od prve minute, a zabio je jedan gol.

Kako je hrvatska reprezentacija izborila plasman na EURO 2012. Olić želi što više igrati kako bi što spremniji dočekao kontinentalnu smotru u Ukrajini i Poljskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskom napadaču iduće sezone završava ugovor s Bayernom, pa je siječanj i jedina prava prilika da Bavarci nešto zarade prodajom hrvatskog napadača.

Kao njegova zamjena spominje se napadač senegalske vrste Papiss Demba Cissé koji ima ugovor sa Freiburgom do 2014. godine, ali i klauzulu po kojoj može otići uz odštetu od 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senegalac je ove sezone zabio osam golova i među vodećim je strijelcima Bundeslige, a Bayern je već navodno stupio u kontak s njegovim menadžerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo