OPREZA NIKAD DOSTA / Barcelona upozorila Fergusona

Image

Manchester United na svim natjecanjima niže popbjede, no Španjolci su pokazali da su oscilacije moguće i kod najboljih.

5.3.2009.
16:29
VOYO logo

Unatoč odličnoj igri i još boljim rezultatima, menadžer Manchester Uniteda nije miran. Iako se na prvi dojam čini nelogičnim, za sve je kriva Barcelona. Zašto, pojasnio je sam Škot.

"Barcelona nam je poslala upozorenje. Igrali su veličanstveno cijelu sezonu i mali pad tijekom dva-tri tjedna je poništio sve dobro što su napravili. Sada imaju malu prednost pred Realom. To znači da mi moramo biti jako oprezni da nam se ne dogodi sličan scenarij".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester je u prvenstvu svega dva puta poražen. Bolji su sa po 2-1 bili Arsenal i Liverpool. Na otvaranju sezone 2-1 porazio ih je Zenit u Superkupu, a s minimalnih 1-0 poraženi su i od Derby Countyja u Liga Kupu.

Posljednji poraz se dogodio 7. siječnja, a u prvenstvu Manchester United trenutačno ima veliku prednost u odnosu na Chelsea i Liverpool (sedam bodova). Uz to, Manchester United ima i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Englesko prvenstvo je naš prioritet i njemu stremimo najviše. Naravno da je Liga prvaka privlačna, ali nitko ne može platiti osjećaj kojeg imaš kada osvojiš Premiership. Imam ogromno povjerenje u moje igrače i uvjeren sam da nećemo klonuti duhom i snagom", kaže Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo