BARCA ZATRAŽILA HITAN SASTANAK S RAKITIĆEVIM AGENTOM: / Nakon kontroverzne proslave Vatrenom se loše piše

Image
Foto: Profimedia

Iako je cijelo vrijeme govorio da planira ostati do isteka ugovora, teško da će se to dogoditi nakon sinoćnjeg ispada

22.8.2020.
18:50
Profimedia
VOYO logo

Vodstvo Barcelona navodno zatražilo sastanak s ArturomCanalesom, menadžerom hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, kako bi pronašli rješenje koje će zadovoljiti sve strane.

Image
RAKITIĆ PODIGAO PRAŠIN /

U NA CAMP NOU: U Barci ne mogu vjerovati što je Vatreni napravio: 'Taj njegov potez imat će posljedice'

Image
RAKITIĆ PODIGAO PRAŠIN /

U NA CAMP NOU: U Barci ne mogu vjerovati što je Vatreni napravio: 'Taj njegov potez imat će posljedice'

Tu je vijest plasirao katalonski Sport samo nekoliko sati nakon što je Mundo Deportivo objavio kako su se u klubu naljutili nakon što je Rakitić skokom u bazen u izravnom televizijskom prijenosu proslavio Sevillinu pobjedu u finalu Europske lige. Sport navodi kako Barcelona želi prodati igrača, koji već godinu dana flerta sa Sevillom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ronald Koeman se želi sastati sa svim igračima kako bi doznao kakvi su im planovi. Nekolicini igrača budućnost je izvan Camp Noua. Jedan od njih je Ivan Rakitić, čiji su odnosi s vodstvom kluba već neko vrijeme narušeni. Posljednje poglavlje u tom bila je njegova proslava Sevilline pobjede. U klubu smatraju da je pretjerao jer nije prošlo niti tjedan dana od bolnog poraza od Bayerna”, piše Sport i podsjeća kako to nije prvi out da je zbog Seville isprovocirao klupske čelnike. Lani je nakon ispadanja od Liverpoola i poraza od 4:0 pozirao s predsjednikom Seville tijekom seviljskog sajma.

Image
Foto: Profimedia

July 16, 2020, Barcelona, BARCELONA, SPAIN: BARCELONA, SPAIN - JULY 08: 04 Ivan Rakitic of FC Barcelona during the Spanish League, La Liga, football match played between FC Barcelona and CA Osasuna at Camp Nou stadium on July 16, 2020 in Barcelona, Spain.,Image: 543923450, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

“To je bio početak kraja u odnosima između dvije strane. Od tada ga Barca želi prodati. Lani je imao dobru ponudu iz Juventusa, ali ju je odbio. Čini se da je odlučan u namjerama da se vrati u Sevillu i svojim ponašanjem forsira jeftin odlazak jer se zna da mu ugovor istječe za godinu dana. Barca želi ovu stvar riješiti i zatražila je sastanak s Arturom Canalesom kako bi pronašli rješenje koje će zadovoljiti obje strane”, završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo