E MOJ MILANE / Bandić pred Boltom izveo 'genijalan' potez

Počasni predsjednik Dinama darovao je najbržem čovjeku na svijetu dres njegova omiljena kluba, Real Madrida. Kako kaže, nije tako uske kulture da mu da plavu boju.

12.9.2011.
14:30
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ipak nije izdržao i jednostavno je morao ugrabiti malo slave Usaina Bolta.

Zbog toga je povukao veze kod svog prijatelja Zdravka Mamića koji mu je nabavio dres Real Madrida s imenom jamajčanskog sprintera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je brže-bolje potrčao pred novinare kako bi kamere zabilježile trenutak darivanja dresa, no Boltova reakcija bila je pomalo mlaka. Samo je majicu prebacio preko ramena i nastavio dalje.

Iako ne planira ostati na povijesnoj utakmici Dinama i Real, jasno je za koga Bolt navija. On je veliki prijatelj Cristiana Ronalda i navijač Reala, no obećao je dati potporu Dinamu treniranjem u njihovom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je novinare začudio darivanjem dresa Real Madrida budući da je on počasni predsjednik Dinama, no on im je odgovorio u svom stilu:

"Da ja imam ovako malo uske kulture kao drugi, onda bih mu ja poklonio drugi. On navija za Real. Ja sam počasni predsjednik Dinama i ne bi bilo dobro da ja nekom namećem plavu boju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priloženom videozapisu pogledajte ostatak Bandićevih izjava za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo