SVAĐA ZBOG SLOBODNJAKA / Balotelli se opet ponio kao razmaženo derište

Image
Foto: Youtube

Britanski The Telegraph nakon novog incidenta javlja kako je City odlučio razmotriti ponude za svog nestašnog napadača, a navodno su krenuli u potragu za njegovom zamjenom.

1.4.2012.
13:10
Youtube
VOYO logo

Sada je sasvim jasno, nešto je trulo u Manchester Cityju. Nakon što su zaredali nešto lošiji rezultati i nakon što je gradski rival odmakao na ljestvici proradile su taštine u svlačionici Roberta Mancinija.

Najbolji dokaz tomu bio je sukob AleksandraKolarova i MarijaBalotellija na utakmici protiv Sunderlanda. Poput male djece su se Srbin i Talijan posvađali oko toga tko će izvesti slobodan udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svađa je otišla toliko daleko da su DeJong i Kompany čak morali odgurivati Balotellija kako bi se smirile strasti.

Novi glupi incident s mladim Talijanom u glavnoj ulozi, čini se, zapečatio je njegovu sudbinu u dresu 'Građana'. Naime, unatoč tome što je postigao dva pogotka, Balotellija je nakon utakmice žestoko iskritizirao menadžer Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marija sam htio zamijeniti nakon samo pet minuta utakmice. Međutim, imao sam samo Teveza na klupi. Istina, postigao je dva gola, ali...", rekao je talijanski stručnjak.

Britanski The Telegraph, pak, javlja kako je City odlučio razmotriti ponude za svog nestašnog napadača, a navodno su krenuli u potragu za njegovom zamjenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo