'OD NJEGA ŽELIM POŠTOVANJE' / Balotelli progoni i maltretira trudnu bivšu

Image
Foto: gossip.fanpage.it

"On me proganja i maltretira. Tražila sam ga da me prestane nazivati u pola noći. Mislila sam da me zove jer je želio znati kako sam, no on je vikao i stalno ponavljao moje ime. Jedino što želim je poštovanje, barem zbog naše bebe," kazao je djevojka koja se jedno vrijeme zabavljala i sa Cristianom Ronaldom.

15.8.2012.
19:26
gossip.fanpage.it
VOYO logo

Bivša djevojka napadača ManchesterCityja MarijaBalotellija, 24-godišnja talijanska manekenka RaffaellaFico optužila je kontroverznog nogometaša za uznemiravanje za vrijeme trudnoće.

"On me proganja i maltretira. Tražila sam ga da me prestane nazivati u pola noći. Mislila sam da me zove jer je želio znati kako sam, no on je vikao i stalno ponavljao moje ime. Jedino što želim je poštovanje, barem zbog naše bebe," kazala je djevojka koja se jedno vrijeme zabavljala i sa Cristianom Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli i Fico bili su u vezi godinu dana, a do prekida je došlo u travnju jer talijanska ljepotica više nije mogla trpjeti brojne Balotellijeve afere, kao i 'druženje' s bivšom escort damom Jennifer Thompson. Kada je tamnoputi napadač talijanske reprezentacije i Manchester Cityja saznao da je njegova bivša djevojka trudna zatražio je utvrđivanje oćinstva.

"To me užasno povrijedilo i razočaralo. Jedan dane se radovao i birao imena našoj bebi, a drugi dan je zatražio DNK test," poručila je djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo