NIJE SAMBA NEGO BALET / Balet na bijeloj točki

Bivši brazilski reprezentativac Djalminha htio je nadmudriti protivničkog vratara tako što se u trku prije izvođenja penala okrenuo za 360 stupnjeva.

8.4.2010.
10:41
VOYO logo

Pravi nogometni znalci uživaju u inovacijama i lepršavim fintama pa stoga i smišljaju razne načine kako da razvesele publiku. U tome oduvijek prednjače Brazilci, pa od tamo stiže i novi video u kojem bivši brazilski reprezentaivac Djalminha izvodi penal u maniri baletana te se na bijeloj točki okreće za 360 stupnjeva.

Djalminha, koji je nekad nastupao i za Deportivo iz La Corune, danas igra mali nogomet za ekipu Flamenga. U utakmici protiv Sao Paola izveo je rijetko viđen penal - zatrčao se i bez zaustavljanje okrenuo oko svoji osi. Ples je zbunio golmana koji je pao na pod, ali Djalminhu to nije pomoglo. Nakon okreta je traljavo opalio po lopti koju je golman bez problema uhvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na isti sam način svojedobno zabio gol za Deportivo. Prije početka ove utakmice pitao sam suca dopuštaju li pravila u malom nogometu da učinim istu stvar, a on mi je rekao da je dopušteno, ali da se prije izvođenja penala ne smijem zaustaviti. Šteta što sam ovaj puta promašio. Ali nema veze, u idućim utakmicama to ću ponoviti i nadam se, biti uspješan", kazao je nakon utakmica Djalminha koji je oduvijek bio poznat po nogometnim vještinama. 

Ples  na bijeloj točki pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo