Audi i Marijo Možnik / Audijem u lov na Rio

Image

U Zagrebu, u gimnastičkoj dvorani Sokolskog doma potpisan je sponzorski Ugovor između marke Audi i vrhunskog gimnastičara Marija Možnika koji je na korištenje dobio Audi A3

16.9.2015.
12:17
VOYO logo

Marijo Možnik, jedan od najboljih svjetskih gimnastičara (aktualni prvak Europe na kraljevskoj gimnastičkoj spravi preči, te brončani s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva) potpisao je sponzorsku suradnju s markom Audi, vodećom premium markom hrvatskog automobilskog tžišta, koju u hrvatskoj zastupa tvrtka Porsche Croatia.

Direktor marke Audi za Hrvatsku Vladimir Lipovac uručio je Mariju ključeve automobila Audi A3 koji će imati na raspolaganju u narednom periodu. Tom prilikom je napomenuo da je marka Audi nakon četiri godine ponovno prihvatila sponzorstvo te je izrazio posebno zadovoljstvo početkom suradnje s jednim mladim sportašem i intelektualcem. Siguran je da će Marijo biti izvrstan ambasador marke Audi te se nada da će uz njihovu pomoć lakše ostvariti svoj cilj, a to je plasman na Olimpijske igre u Rio 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijo je tom prilikom izjavio kako mu je drago što ga je upravo jedna takva velika tvrtka kao što je Audi prepoznala kao osobu, sportaša i gimnastiku kao sport, te odlučila dati povjerenje da bude jedan od njihovih ambasadora. Budući da svakoga tjedna nekoliko puta putuje iz Zagreba na treninge u gimnastički centar u Nedelišće, sigurno i udobno vozilo olakšat će mu taj put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo