SVE ZA TITULU PRVAKA / Argentinka se skida za svjetsku krunu

Luciana Salazar Ortega poručila je Maradoni, da će se i ona gola prošetati središtem Buenos Airesa postane li Argentina svjetski prvak.

31.5.2010.
16:44
VOYO logo

Argentinska javnost je podijeljena oko mišljenja koliko mogu "Gauči" na Svjetskom prvenstvu pod palicom izbornika Diega Maradone. I dok nitko ne dvoji da je njihov sunarodnjak bio i ostao najbolji svjetski nogometaš, oko Maradoninih izborničkih vještina lome se koplja.

No, kako se bliži početak Svjetskog prvenstva, apetiti nogometnih Argentinaca rastu, vjerovanje da reprezentacija može ponovno do svjetske titule, prvi put nakon 1986. kada je napad predvodio upravo Maradona, sve je veće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja da se Argentina ponovno ovjenča naslovom prvaka još je veće otkako je Luciana Salazar Ortega na Twitteru objavila da će potpuno naga prošetati središtem Buenos Airesa ukoliko Argentina postane svjetski prvak.

To je ujedno odgovor prelijepe, 30-godišnje glumice, modela i pjevačice na najavu Maradone da će seskinuti gol i prošetati oko Obeliska,  modernog monumentalnog spomenika u središtu Buenos Airesa, postane li Argentina svjetski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto Argentinci žude za titulom svjetskih nogometnih prvaka pogledajte u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo