Poruke podrške / 'Apsolutna legenda i istinski ratnik': Borilački svijet hvali Cro Copovu karijeru

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Mriko Filipović dobio je poruke podrške od svojih kolega nakon objave o drami koju je proživio i kraju karijere

2.3.2019.
9:15
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Mirko Filipović šokirao je javnost i borilački svijet objavom da je nedavno pretrpio moždani udar i da više nikad neće u ring.

S 44 godine tako je završena jedna veličanstvena borilačka karijera koju su na društvenim mrežama nahvalili i brojni borci i Mirkovi kolege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakva karijera. Istinski ratnik", poručio je brazilski borac Rafael dos Anjos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve najbolje za Mirka Filipovića Cro Copa. Apsolutna legenda. Nitko, ali zbilja nitko ne bi smio koristiti Wild Boys Duran Durana. Umirovite tu pjesmu", napisao je Chamatkar Sandhu, ESPN-ov novinar koji predlaže da kultna pjesma koja je Mirka pratila u ring nikad više ne svira na borilačkim priredbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ariel Helwan,poznati novinar borilačkih sportova,već je pričao s Cro Copom.

"Razgovarao sam s Mirkom, potvrdio mi je da je pretrpio moždani udar i da je ovo bila njegova zadnja borba. Sad je OK, ali više se neće boriti", objavio je jedan od najpoznatijih specijaliziranih novinara za borilačke sportove na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je strašno i, na svu sreću, nije ono najgore. Cro Cop je imao uistinu veliku karijeru", oglasio se Mike Bohn i imenovao na borce koji su se umirovili u u svega dva mjeseca 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo