OBNOVA MANCHESTER UNITEDA / Alex Ferguson kreće u osvježavanje momčadi

Image
Foto: PIXSELL

Menadžer "Crvenih vragova" ima namjeru izbalansirati mladost i iskustvo. Zadržao je Scholesa i Nevillea, a doveo je Smallinga, Dioufa i Hernandeza koji su budućnost kluba.

5.5.2010.
7:13
PIXSELL
VOYO logo

Osvojio ili ne četvrti uzastopni naslov engleskog prvaka s Manchester Unitedom, menadžer Alex Ferguson ima namjeru malo osvježiti momčad te će u tu svrhu kupiti dva nogometaša.

Istovremeno, iz momčadi bi mogli biti otpušteni Berbatov, Carrick i Foster.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sir Alex pojašnjava da ima namjeru izbalansirati mladost i iskustvo zbog čega je i zadržao Scholesa i Nevillea na još godinu dana. Pohvalio se kako je baš on inzistirao na ostanku veznjaka u momčadi.

"Scholesu sam rekao da ću ja odlučiti kada će ići u mirovinu. Još je sposoban igrati vrhunski nogomet, dobar je kao i ranije, čak i bolji", rekao je Škot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još nije počeo prijelazni rok, Manchester United je već potrošio 20 milijuna funti na kupnju mladih igrača.

"Chris Smalling iz Fulham je potpisao ugovor, Mame Diouf također, a Meksikanac Javier Hernandez pridružit će nam se nakon Svjetskog prvenstva", izvijestio je menadžer "Crvenih vragova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta trojica nogometaša su budućnost i garancija uspjeha kluba. Tu su još neki nogometaši koji će biti stup momčadi među kojima su Jonny Evans, Federico Macheda, Gabriel Obertan, Danny Welbeck i Darron Gibson".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo