14. Croatia Boat Show

Croatia Boat Show u svom 14. izdanju nudi niz noviteta te će manifestacija u splitskoj Gradskoj luci zapravo sadržavati tri sajma u jednom: CBS, Nauticus Show i Split Auto Show.

26.3.2012.
10:31
VOYO logo

Najveće nautičko događanje u regiji ponudit će od 17. do 22.4. najnovije modele jahti i jedrilica te raznovrsnu brodsku opremu i motore, dajući vjetra u jedra oporavku nautičke branše.

"Ostvarit ćemo trend rasta u odnosu na prošlu godinu. Kao i svake godine svi najjači brandovi izlažu samo u Splitu, dolaze opet Feretti, Pershing, Princess, Fairline, Sunseeker, Sea Ray grupa, Beneteau, Jeaneau, Hanse i drugi. Sajam će usprkos krizi biti veći nego lani", kazao je direktor sajma Vicenco Blagaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novost je Nauticus Show koji će predstaviti charter tvrtke, brokere, rabljena plovila, marine, servisere, vinare i nautičke restorane te im svima zajedno donijeti korist kroz prirodnu sinergiju njihovih djelatnosti.

"Po interesu kojeg imamo, vjerujem da ćemo okupiti i desetke kuhara iz najboljih nautičkih restorana koji će posjetiteljima predstaviti svoje specijalitete", naveo je Blagaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svoje će doći i ljubitelji automobila, budući da će poseban prostor dobiti Split Auto Show koji na značaju dobija pogotovo s činjenicom da je ove godine otkazan sajam automobila u Zagrebu.

"Automobile smo na sajmu imali i ranije, ali ovoga puta im dajemo poseban prostor i značaj", spomenuo je tehnički direktor sajma Robert Šormaz, dodajući da su hrvatski izlagači dobili prigodu besplatnog nastupa na sajmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo