Klinac repuje o prostitutkama i drogi (VIDEO) (FOTO)

Otac maloletnog Lila Pupija osumnjičen je za zlostavljanje sina zbog eksplicitnog spota

Otac devetogodišnjeg repera Lila Pupija iz Masačusetsa osumnjičen je za zlostavaljanje svog sina jer maloletni dečak u svom spotu peva o prostitutkama, drogi, i dizajnerskoj odeći.

Luis Rivera otac mladog repera veruje da njegov sin ne pokazuje loše vaspitanje u spotu, jer je sve to samo gluma. On je takođe istakao da scene u kojima njegov sin Lui Rivera Džunior, poznatiji kao Lil Pupi, udara žene po zadnjici i vozi se ferarijem nisu problematične.

Ja obožavam svog sina. On ne radi ništa loše. Niti pije, niti se drogira. Dok drugi klinci maltretiraju i ubijaju vršnjake, on samo peva i nije povredio nikog – rekao je Luis Rivera nakon što je policija protiv njega podnela žalbu povodom zlostavljanja i zapostavljanja deteta.

Otac mladog, ali već uveliko popularnog repera izjavio je i da ne vidi ništa loše u tome što njegov sin udara žene po zadnjici u spotu, jer to rade i igrači bejzbola kada proslavljaju poen. On je naglasio i da je njegov sin dobar učenik i talentovan sportista, i da ne razume zašto su svu zabrinuti jer sebe naziva “kokainskim kaubojem” dok repuje o “Gučiju” i Luj Vitonu”.

Ne razumem zašto su svi zabrinuti. Mali je talentovan za repovanje i sledi svoj san, baš kao što je Muhamed Ali želeo da postane bokser. On radi ono što želi, ne treba da ga osuđuju zbog toga – rekao je Luis Rivera.

Inače o tome koliko je Lil Pupi popularan najbolje svedoči podatak da ovaj devetogodišnjak već nastupa po klubovima sa Frenč Montanom, reperom i osnivačem produkcijske kuće “Cocaine City Records” i za jedan nastup zarađuje 7.500 dolara.

Povratak na Net.hr