POGLEDAJTE! / Velika očekivanja donose nove promjene za obožavatelje serija

Image

U posljednjih nekoliko desetljeća, televizijska industrija prošla je kroz značajne promjene zahvaljujući serijama koje su postavile nove standarde i oblikovale navike gledatelja diljem svijeta. Serije su prestale biti samo zabavni sadržaj za konzumaciju - postale su pokretači inovacije, društvenih rasprava i globalne kulture.

2.2.2024.
13:16
VOYO logo

Nove serije postavljaju visoke standarde u industriji u vidu scenarija, glumačke postave i režije a takve promjene potiču druge producente da stvaraju jednako visokokvalitetan sadržaj. Ova revolucija u kvaliteti produkcije nije samo privukla veću publiku, već je i potaknula kreativnost unutar industrije. Znanstveno-fantastična serija „Kvantni skok“ koja je nastavak na originalnu seriju iz 1989. ima odlične specijalne efekte, dinamičnu radnju i kvalitetnu glumačku postavu i dobar je primjer jedne od novijih serija koje mijenjaju standarde industrije. Promjene u industriji promijenile su i navike gledatelja. Serije su postale napetije, stvaraju veću „ovisnost“ i potiču gledatelje da konzumiraju epizodu jednu za drugom. Ovaj trend, tzv. binge gledanje, promijenio je tradicionalni model emitiranja serija i iščekivanja novih epizoda svaki tjedan, što je izazvalo pokretanje streaming platformi koje nude sadržaj na zahtjev.

Image

Osim toga, postale su dostupne cijelom svijetu. Ovaj fenomen potaknuo je raznolikost u televizijskoj ponudi i omogućio serijama iz različitih dijelova svijeta i raznim žanrovima da pronađu svoju publiku i doprinesu kulturnoj raznolikosti. Jedan od žanrova koji je tijekom svih ovih promjena ostao pri vrhu izbora gledatelja je kriminalistika. Gledatelji godinama uživaju u rješavanju zločina zajedno s protagonistima. Preporuka u veljači odlazi za seriju „Iracionalno“ u kojoj bihevioralni znanstvenik Alec Mercer pomaže policiji, vladi i korporacijama s njihovim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim kriminalistike i kriminalističkih drama, posljednjih godina postale su popularne serije i podcasti inspirirane stvarnim zločinima. „Dr. Smrt“ je odlična serija snimljena prema istoimenom podcastu. Radnja serije je temeljena na liječnicima koji su nesavjesno obavljali svoj posao i iživljavali se na pacijentima.

Image

Za prave ljubitelje serija ili one koji će to tek postati, STAR Channel u veljači donosi nove naslove i nove sezone, stoga seriju „Iracionalno“ pratimo 1. veljače u 22 sata, drugu sezonu serije „Dr. Smrt“ od5. veljače u 22 sata, a „Kvantni skok“ od 6. veljače u 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo