ŽELIŠ PROMIJENITI SVOJ ŽIVOT? / Uz osobnog trenera Edu i njegovog pametnog pomoćnika impresivne rezultate vidjet ćeš već nakon 7 tjedana

Image

Ponekad imamo želju promijeniti svoj život, ali nam motivacija pada kad vidimo koliko obaveza imamo - oko jedne obaveze poput odlaska na trening. A uz svakodnevni život ponekad se zaista teško organizirati oko toga da u tjedni raspored uguramo još nešto.

4.12.2022.
9:00

Stoga je trener Edin Mehmedović na temelju svog 20-godišnjeg iskustva u treniranju te nekoliko prethodnih online programa vježbanja napravio progresivni program vježbanja online UŽIVO pod nazivom Homefit by Edo.

Dok trenira druge, Edo prati rezultate napretka na vlastitom organizmu i to na svom pametnom satu Fitbit Sense 2. Otkucaji srca te potrošnja kalorija dva su primarna parametra, ali Fitbitovi pametni satovi i narukvice prate još mnoštvo drugih parametara kako bi svaki pojedinac mogao dobiti uvid u ono što je njemu najvažnije.

Glavni sponzor projekta je Fitbit by Google, najbolji partner u vježbanju, što potvrđuje i Edo koji ga svakodnevno koristi, a što svi mogu vidjeti i u HomeFit treninzima uživo.

Trener Edo koristi Fitbit Sense 2 zbog postavki i dizajna koji najviše odgovaraju njegovim potrebama, ali i ukusu. Naime, ovaj model za samo 12 minuta napuni se za cijeli dan, a osim što njegov Fitbit sense 2 putem aplikacije prati otkucaje srca, tjelesnu aktivnost, sagorijevanje kalorija, pa čak i navike spavanja, može preuzeti stotine aplikacija, ima ugrađenog glasovnog asistenta te je otporan na vodu do dubine od 50 metara. Osim toga, svi koji kupe Fitbit Sense 2 dobivaju 6 mjeseci premium članstva!

Uz Fitbit, u ovaj jedinstveni projekt uključili su se i drugi partneri, kao što je Svijet medija, lanac trgovina koje u svojoj ponudi, između ostalog, imaju i informatičku opremu i najmodernije gadgete poput samog Fitbita.

Fitness tracker s mnoštvom benefita

U okviru specijalne ponude, Svijet medija će svima koji u određenom razdoblju na njihovim prodajnim mjestima kupe Fitbit fitness tracker pokloniti pretplatu za platformu HomeFit by Edo, tako da odmah mogu isprobati sve funkcionalnosti Fitbita i uvjeriti se na vlastitoj koži kako će im investicija u fitness tracker pomoći da

osvijestite što trebate promijeniti u svakodnevici da bi ste, uz samo vježbanje, popravili kvalitetu života i zdravlja.

Impresivni rezultati nakon samo 7 tjedana

Na platformi HomeFit by Edo svaki ponedjeljak, srijedu i petak u 19 sati s vama je uživo Edin Mehmedović, koji će vas provesti kroz različite tipove vježbi, a koje možete raditi u vlastitom dnevnom boravku. Edo je tu da vam pokaže kako se pojedine vježbe ispravno rade, diktira tempo, podržava vas i motivira kako biste doista ostvarili željeni napredak, došli u formu kakvu sanjate i postali zadovoljniji sobom i svojim životom. U slučaju da se zbog obaveza ili nekih

drugih razloga ne uspijete uključiti na vrijeme, na raspolaganju ćete imati trening u arhivi na samoj platformi. Uz to, svi korisnici platforme će imati pristup planu prehrane kako biste se osjećali zdravije i fit.

Vrijeme je da učinite nešto za sebe i svoje zdravlje! Odaberite svoj Fitbit fitness tracker na na prodajnim mjestima i webshopu Svijet medija, vježbajte s Edom i napokon postignite formu života!