Play ponuda

Veliki kapacitet / Trendy torba koja ide od veličine novčanika do veličine putne torbe dolazi u 6 boja

Image

Kome se do sada nije desilo da krene na put, a torba mu je ili pretijesna ili glomazna

25.3.2023.
0:05

U ruksak ne stanu i odjeća i kozmetika, a kofer je pretežak i samo smeta.

Zato je idealno posjedovati proširivu torbu Truncy, u koju će stati sve vaše osobne stvari, a po potrebi i pokloni za cijelu rodbinu. Jednostavno ćete njenu zapreminu svaki put podesiti prema svojim potrebama!

Torba sa tri specijalna pretinca rješava sve probleme s organizacijom prtljage

Lagana, a prostrana baš koliko treba

Pripreme za putovanje mogu biti iscrpljujuće, a jedan od najvećih izazova je pakiranje. Probavali ste rolati odjeću, koristiti vakuumske vreće i dodatne torbe – ali sve to samo dodatno komplicira stvari.

Rješenje ovog problema može biti proširiva torba za putovanje velikog kapaciteta, a vrlo male težine. Kada je sklopljena, dimenzija je samo 28 cm x 18 cm, a može se proširiti do dimenzija 42 cm x 38 cm.

Može biti glavna ili priručna putna torba. Budući da je jako malena kada se sklopi, jednostavno je ponesite za slučaj potrebe.

Materijal koji se ne kvasi i ne prlja

Oxford tkanina od koje je izrađena ova proširiva putna torba zahvalna je za putovanja, i to ne samo zbog jako trendy izgleda!

Prije svega, riječ je o materijalu koji odbija vodu i prljavštinu, a ne blijedi na suncu. Čak i ako je spustite na tlo, na njoj neće tako lako ostati tragovi. To svojstvo daje joj puno širu uporabu od one za koju je prvobitno namijenjena.

shimmer fallback
shimmer fallback

I za svaki dan i za posebne prigode

Iako se najčešće kupuje za kraća putovanja (2 do 3 dana), Truncy torba je popularna i među ljubiteljima prirode te među roditeljima.

Osobina da odbija vodu i ne prlja se čini je zgodnom za nošenje dječjih stvari, uključujući bočice i hranu. Čak i ako se nešto prolije u nekom od dodatnih pretinaca, sadržaj glavnog dijela torbe ostaje zaštićen.

Pretinci za organiziranje dragocjenosti

Tri dodatna pretinca sa sigurnosnim zatvaračem – 2 vanjska i 1 unutarnji – jako su bitan dodatak. Svoj telefon, novčanik, ključeve i dokumente imat ćete nadohvat ruke u svakom trenutku, a bit će uvijek na sigurnom.

Moderna torba koja dolazi u 6 boja

Ne morate na put nositi starinske cekere koji se ne uklapaju u vaš stil kada na raspolaganju imate ovu torbu modernog dizajna. Uz Truncy se nećete posramiti ni u trgovini, niti u autobusu – ali ni u avionu.

U asortimanu ima za svakoga ponešto, tamnijih i različitih pastelnih nijansi. Izaberite jednu od 6 trendy boja – crnu, plavu, zelenu, ružičastu, svijetloljubičastu ili bordo.

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta – samo na Dokishop stranici pronađite Truncy Kylieberry – Praktičnu proširivu torbu, i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti, i novac će vam biti vraćen.

shimmer fallback
shimmer fallback

NAPOMENA: Popust na ovu torbu je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Truncy proširive torbe.

Lagana putna torba koja se ne prlja i ne blijedi