promo

Savršene fotografije uz nove pametne Samsung Galaxy S10 telefone

Budimo iskreni, svi želimo one besprijekorne fotografije kojima se možemo pohvaliti našim prijateljima i obitelji, ali nas ponekad naši pametni telefoni iznevjere i fotografija ne ispadne baš onako kako želimo. Najnoviji Samsung Galaxy pametni telefoni S10e, S10 i S10+ dolaze s kamerama koje će sve vaše čarobne trenutke zabilježiti kao što bi ih zabilježio profesionalni fotograf.

Cijeli komplet objektiva u vašem džepu

Samsung Galaxy pametni telefoni S10e, S10 i S10+ dolaze s višefunkcionalnim kamerama koje će unijeti revoluciju u vaše fotografije i video zapise. Galaxy S10+ ima tri stražnje i dvije prednje kamere, Galaxy S10 tri stražnje i jednu prednju kameru, dok Galaxy S10e ima dvije stražnje i jednu prednju kameru. Glavna stražnja kamera sva tri modela može snimati video zapise u iznimno visokoj UHD @60 FPS kvaliteti, a prednja kamera po prvi puta može snimati UHD videozapise za sve vaše selfie uspomene. Moći ćete se pohvaliti i s iznimno stabilnim videozapisima, nalik onima na akcijskim kamerama, zahvaljujući novoj značajki super stabilizacije. Također, po prvi put u mobilnoj industriji stražnja kamera ima mogućnost snimanja u HDR10+ kvaliteti.

Uz pomoć pet kamera na Galaxy S10+ modelu, u kombinaciji s umjetnom inteligencijom, dobit ćete fotografije kakve ste nekoć mogli napraviti samo na profesionalnim aparatima. Stražnje inteligentne kamere na ovim pametnim uređajima predložit će čak i kompoziciju te automatski optimizirati postavke kamere prema sceni koju želite fotografirati, a inovativna prednja kamera preoblikovana je za savršene selfieje. Slobodno eksperimentirajte s dubinom polja i umjetničkim efektima kako biste svoje selfieje učinili još boljima.

Spremni ste za fotografiranje i po danu, i po noći

Uz ove pametne uređaje više nećete imati problema s presvijetlim ili pretamnim fotografijama. Dvostruki otvor blende prilagođava i optimizira svjetlo prije dodira okidača, tako da će sve vaše fotografije iz noćnog izlaska, ali i one na jakom danjem svjetlu ispasti savršeno.

Neka svi znaju da je zabilježeno #withGalaxy

Kako bi svi vidjeli vaše savršene fotografije napravljene uređajima S10e, S10 i S10+, Samsung je omogućio izravno povezivanje na Instagram iz aplikacije za kameru. Sada jednostavno možete podijeliti svoje umjetničke fotografije i videozapise čim su spremni i gledati kako raste broj lajkova.

Više informacija o samim uređajima možete pronaći ovdje.

Povratak na Net.hr