OGLAS

Rijeka Run - festival sporta i rekreacije od ove godine u bliskoj suradnji sa Sport Visionom

Image
21.3.2019.
9:39
VOYO logo

Čak deset utrka održat će se u sklopu ovogodišnjeg, 23. po redu izdanja Rijeka Run - festivala sporta i rekreacije Homo si teć na kojemu je Sport Vision ponosni zlatni sponzor!

„Kako podržavamo svaki oblik sporta, ponosno možemo reći kako od ove godine veliku podršku dajemo i najmasovnijem domaćem ulličnom sportskom događaju, tradicionalno nazvanom Homo si teć. Počevši od ove, pa sljedeće tri godine svoju podršku dajemo u organizaciji, trkačima koji sudjeluju, a spremne imamo i pogodnosti za posjetitelje“, rekli su nam iz Sport Visiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su se utrke tijekom godina sve više popularizirale, Sport Vision kao vodeći brand s trkačkim asortimanom najpoznatijih svjetskih brandova, najtraženijom opremom i najnovijim trkačkim modelima, prepoznao je Rijeka Run kao izvanredni događaj na kojemu ima idealnu priliku dodatno se priližiti svojoj ciljanoj skupini zbog koje uvijek i rade na podizanju kvalitete i širine asortimana. Kako sam događaj posjećuje više od 17 500 sudionika iz svih krajeva Hrvatske, a Sport Vision prodajna mjesta dostupna su po cijeloj Hrvatskoj, uz ponudu koju imaju i na webshopu, brzo su pronašli zajednički jezik i prepoznali kako u suradnji s Rijeka Run-om mogu znatno unaprijediti i doprinijeti razvoju sportskog duha i sportske kulture te načina života.

„Također, zadovoljstvo nam je što smo dio i humanitarnog dijela festivala u kojem trkači trčanjem pomažu drugima. Na taj način zaokružujemo početak ove suradnje za koju smo sigurni da će biti uspješna - kako za nas, tako i za organizatore Rijeka Run-a, te za sve one koji i nama ukazuju povjerenje već 6 godina“, otkrili su nam iz Sport Visiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmasovniji domaći ulični sportski događaj tradicionalno otvara utrka Trsatskim stubama 539 skok 30. ožujka. Tjedan dana kasnije, 6.travnja. slijedi Molo longo trk odnosno utrka u samom centru grada po lukobranu, ujedno i popularnoj riječkoj šetnici.

Velika završnica festivala na rasporedu je 14. travnja, kada će gradskim ulicama protrčati na tisuće Riječana svih generacija, profesionalni trkači i rekreativci, studenti, učenici te brojni vrtićarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Novost ove godine su nove trase utrka, koje dobrim dijelom vode uz more, pojačan nagradni fond i dodatne kategorije u utrkama gdje ih do sad nije bilo, te ono na što trkači obavezno trebaju obratiti pozornost: krajnji rok za prijavu i plaćanje startnina za sve utrke je 29. ožujka.

Prijave se vrše putem službene stranice www.rijeka.run, no pratite i Facebook stranicu Sport Vision kako biste sudjelovali u nagradnim natječajima na kojima se poklanjaju besplatne startnine za utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kao ponosni sponzor Rijeka Run-a za sve trkače Sport Vision je pripremio 30% popusta na odabrani nesniženi asortiman za trčanje, kako bi se na vrijeme opremili od glave do pete kvalitetnom odjećom i obućom iz Sport Vision asortimana.

Kako do popusta web shopu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akciju mogu iskoristiti svi registrirani korisnici na Sport Vision web shopu. Ako nisi jedan od njih, registrirati se možeš ovdje, a ako jesi potrebno se samo prijaviti u svoj račun. Zatim izabereš modele s ove liste i u svojoj online košarici ispod odabranih proizvoda unesi promo kod #rijekarun na za to predviđeno mjesto i popust od 30% će se automatski obračunati na cjelokupni iznos.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo