Uspješna kongresna sezona u Dubrovačkim vrtovima sunca

Dubrovački Vrtovi Sunca su resort s pet zvjezdica smješteni na hrvatskoj dalmatinskoj obali u blizini stare gradske jezgre Dubrovnika, koji se nalazi na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine. Uz jedan od najluksuznijih spa i wellness OCCO centara, Dubrovački Vrtovi Sunca posjeduju i privatnu plažu, 16 restorana i barova, jedan od najboljih konferencijskih centara u Hrvatskoj, tri bazena i sportski centar.

Po uzoru na svjetske luksuzne resorte, Dubrovački vrtovi sunca osim hotelske usluge nudi i priliku za kupnju rezidencija u trajno vlasništvo. Cijene istih su od 184.000 Eura, a u ponudi su jednosobne, dvosobne i trosobne rezidencije. Uz savršen odmor one predstavljaju i vrlo kvalitetnu investiciju. Više informacija možete dobiti svakog radnog dana putem telefona 020 361 650 ili pute e-pošte: residences@dubrovniksungardens.com. Dubrovački Vrtovi Sunca ostvaruju vaše snove!

Dubrovački vrtovi sunca u 2013. godini bilježe izvrsnu kongresnu sezonu, koja je započela već krajem siječnja promocijom sedme generacije automobila Volkswagen Golf. Do danas je održano 11 domaćih i međunarodnih konferencija, skupova i poslovnih sastanaka s preko 1.300 sudionika.
Nedavno je završena dvodnevna konferencija Europske pučke stranke, koja je okupila brojne sudionike iz desetak zemalja Europske Unije poput Francuske, Belgije, Italije, Njemačke, Rumunjske i sl. Konferencijom, koja je organizirana prigodom prvih povijesnih izbora za Europski parlament u Hrvatskoj te skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, predsjedavao je Joseph Daul, predsjednik Europske pučke stranke pri Europskom parlamentu.

Ovogodišnji izvrsni rezultati u MICE dijelu poslovanja potvrđuju status Dubrovačkih vrtova sunca, kao jednog od vodećih konferencijskih centara u Hrvatskoj.

www.dubrovniksungardens.com

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr