Klikom do novog bicikla!

Iskoristite lijepo vrijeme vozeći se na novom biciklu

U ubrzanom tempu života svakodnevno razmišljate o najjednostavnijem, najbržem i najjeftinijem načinu da dođete do željene lokacije. Bicikl je postao najčešće korišteno prijevozno sredstvo, a po nekim procjenama danas na cestama diljem svijeta postoji više od milijardu bicikala. Svakim danom njihov broj neprestano raste, a Fitness.com.hr web shop ima veliki izbor muških, ženskih i dječjih modela koji svakome omogućuju da izabere bicikl po svojoj mjeri.

Želite li stići na posao, a da pritom ne zapnete u prometnoj gužvi? Želite li se riješiti stresa nakon povratka kući s cijelom obitelji ili jednostavno sa prijateljima provesti dan rekreirajući se, bicikl je savršeno rješenje za vas. Uz mnogobrojne prednosti za vaše zdravlje i kućni budžet, bicikl je potpuno ekološki prihvatljiv način prijevoza.

Izdvajamo iz ponude bicikle koji će zadovoljiti kupce u svim kriterijima.

Ženski bicikli:

1. X-plorer Navigator 26
2. Giant Roam 3 W

Muški bicikli:

1. Felt Q26
2. X-plorer Runner Disc 26

Dječji bicikli:

1. X-plorer Jet 12
2. X-plorer Animator 14

Vožnja biciklom pozitivno utječe na vaše zdravlje, stjecanje kondicije, smanjuje rizik od najčešćih bolesti današnjice, a pomaže i u borbi protiv stresa i depresije. Možete uživati u lijepim krajolicima, svježem zraku, a zbog dinamike same aktivnosti koristite gotovo sve mišićne grupe.

Kod svakodnevnog korištenja bicikla kao prijevoznog sredstva postiže se još jedna velika korist, a to je kontinuitet, jer je za svaku vrstu fizičke aktivnosti najbitnija je učestalost. Dakle, ukoliko želimo postići dobru kondiciju, vitku liniju, zdravlje, sprečavanje bolesti, izuzetno je značajno da se rekreacijom bavite svakodnevno.

Krenite u ovo proljeće aktivno. Bilo da ste sami ili u društvu, iskoristite lijepo i sunčano vrijeme, idealno za vožnju bicikla i boravak u prirodi.

Više od 70 bicikala možete naručiti na fitness.com.hr web shopu!

Neka vam vaše zdravlje bude na prvom mjestu – zavirite u ponudu i naručite novi bicikl.

Upite i narudžbe možete poslati i na email: shop@fitness.com.hr ili na broj telefona: 01/3732-141.

Povratak na Net.hr