Fešta je naša, ali pokloni su za vas!

Arena Centar slavi svoj 2. rođendan –fantastičan program događanja, najbolji popusti i fešta u gradu otvaraju se u subotu ujutro i traju cijeli vikend. Ne propustite dva dana zabave i super popusta! Vrhunac rođendana očekuje se u subotu, 3.11. na koncertu Colonie u 21 i Afterpartyshoppingu od 21 do 23 sata!

Program za klince
Klince cijeli dan očekuju razne štosne igre, natjecanje u plesu, i papiermache radionice. Od 11 ujutro do kasno popodne igrajte se i veselite!

U 14 sati dolaze nam u posjetu NOGOMETAŠI NK „DINAMA“ koji su pripremili super nagradne igre i potpisivanje majica.

Kvizovi znanja

Nešto za kvizoljupce i pubkvizomane – kvizovi znanja za one nešto mlađe i odrasle by Studio smijeha – prijavite se na mail: info@studiosmijeha.hr. Glavna nagrada su dva putovanja u Krakow, glavni grad Poljske, za Novu godinu agencije JungleTribe!

Nagradne igre i prava, pravcata poklon mašina
Sve posjetitelje za rođendanski vikend, očekuju nagradne igre sa najvećim fondom do sada od čak 30 000 kuna! Moći će se osvojiti super nagrade, putovanja u nagradnim kvizovima, popuste i bonove za suppershopping. Tu je i prava, pravcata poklon mašina u kojoj možete osvojiti odlične nagrade.

Super popusti i After-partyshopping
Ludi rođendanski popusti očekuju vas cijeli vikend – a posebno na Afterpartyshoppingu u subotu, 3.11. od 21 do 23 sata.

Koncerti
Glazbene nade i Marka Tolju dovodi nam rođendansko izdanje Glazbene Arene + outlet cijene CD-ova. U 21:00 vas očekuje koncert grupe COLONIA.

Dva dana uživanja u super popustima, afterpartyshoppingu, nagradnim igrama, koncertima i zabavnim programima NA NAJBOLJOJ FEŠTI U GRADU– 2.rođendanu Arena Centra! Vidimo se!

//

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr