Dolje porez, gore erekcija!

Ukoliko je i Vas zatekla situacija gdje morate srezati svoje troškove i žrtvovati mnoge strasti zbog povećanja cijena; čak i u području Vaših senzualnih potreba. Nije još došlo vrijeme za očajavanje.

Znamo, oh da, znamo kako Vam je. Ali još nade ima, u ova teška vremena Libido.hr se čvrsto bori za opstanak Vašeg burnog seksualnog života! A kao prvi manevar u ovoj borbi, odlučili smo tog gnjavatora, u narodu poznatog kao PDV, ukloniti na neko vrijeme kako bi upravo Vama omogućili popuste na naše proizvode.

Dakle, plan je ovakav. Od dana 15. ožujka pa sve do kraja mjeseca ožujka nudimo Vam nezaboravne i ekskluzivne popuste od 25% na neke od naših artikala. Rasplamsajte taj žar u divovski plamen, navodnite svoje oaze strasti i povedite sebe i svog partnera (ili svoje partnere :D) na nezaboravno krstarenje oceanima Vaših najzločestijih maštarija. Jer ovo će biti bitka do posljednjeg užitka!

A sada, pošto imamo Vašu besprijekornu pozornost i interes za kupnju Vašeg novog ljubavnog dodatka; našu cijelokupnu ponudu pogledajte u online Sex Shop-u. Bez srama i neugodnosti obavite kupovinu, a diskretno zapakirana pošiljka sljedeći dan stiže na Vaša vrata. Neka Vaša intima ostane samo Vaša.

Proizvode pomoću kojih možete začiniti Vaš seksualni život te ostale članke i savjete možete pronaći na www.libido.hr.

Vaš Libido – Sex shop

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr