'Croatia Tickets' dobitnik Zlatne plakete za promociju

Turistički portal Slobodne Dalmacije dobitnik je “Simply the best” za inovativnost i kreativnost u turizmu i doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice

Novi nacionalni projekt “Slobodne Dalmacije” Croatia Tickets kao suvremeni on-line servis za prodaju karata za turističke sadržaje u Hrvatskoj te ujedno dvojezični turistički portal koji promovira ljepote, sadržaje i ponudu cjelokupne hrvatske turističke ponude, dobitnik je ovogodišnje nagrade “Simply the best” za inovativnost i kreativnost u turizmu i doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice. Na prigodnoj svečanosti u okviru poslovno turističke burze PUT u hotelu “Narcis” u Rabcu dodijeljene su u srijedu tradicionalne godišnje nagrade koje već šest godina dodjeljuju UHPA i turistički magazin “Way to Croatia”.

“Slobodna Dalmacija” je za taj projekt dobila zlatnu plaketu u kategoriji “Razvoj novih proizvoda i unapređenje usluga u turizmu” za inovativan pristup kupnji karata i ulaznica razvojem nacionalnog on line projekta. U istoj kategoriji bronca je otišla u Pleternicu, a srebro je osvojio Nacionalni park Krka za kreativnu realizaciju projekta “Burnumske ide”.

Portal www.croatia-tickets.com zamišljen je kao centralizirani sustav prodaje karata za putovanje, prirodne, zabavne i kulturne sadržaje usmjeren prvenstveno stranim, ali i domaćim korisnicima. Na stranici funkcionalnog dizajnerskog rješenja, posjetitelji samo u par klikova mišem mogu rezervirati i kupiti karte za putovanja, izlete, sadržaje i događanja koja su im zanimljiva. Croatia Ticket omogućuje plasman pojedinačnih proizvoda, poput izdvojenih izleta,nesvakidašnjih gastro doživljaja, kulturnih događanja, koncerata, pustolovina, kreirajući pozitivnu sliku o odredištu i turističkoj ponudi Hrvatske.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr