NAJLJEPŠI DIO TIJELA

5 tipova dekoltea i što oni govore o vlasnici

Dekolte se smatra najženstvenijim od svih drugih oblika izreza odjeće, jer ističe grudi i vrat. Ovakav način isticanja prsa uobičajen je još od 11. stoljeća, a već tada je bilo važno da žena istakne jedre, lijepo oblikovane i zdrave grudi. Danas je grudi moguće povećati i podići bez ugradnje silikona, kirurških operacija i neudobnih push up grudnjaka. Saznajte što svaki tip dekoltea govori o njegovoj vlasnici i kako dobiti čvršće i podignute grudi te njegovan dekolte.

PUSH UP DEKOLTE

Kada se pred takvom ženom nađe određen problem, ona neće sjediti skrštenih ruku. Riješit će svaku prepreku koja se nađe pred njom i zasluženo se pohvaliti time. Vlasnica ovakvog dekoltea je izravna, efikasna i zapravo jednostavna.

DUBOKI DEKOLTE

Iako će većina takvu ženu smatrati običnom ekshibicionisticom i željnom hvatanja pogleda, to zapravo uopće nije točno. Dok muškarci i žene promatraju takvu ženu, ona promatra njih. Usput primjećuje više nego što oni uopće mogu razumjeti.

SIDEBOOB DEKOLTE

Vlasnica ovog dekoltea nije sretna ukoliko bar dvije stvari ne radi u isto vrijeme. To je prava multi – taskerica, jer uvijek ima jedan dekolte naprijed i još bar po jedan sa svake strane.

STISNUTI DEKOLTE

Ne postoji “ne može” za vlasnicu ovako istaknutog poprsja. Ova cura je pobjednica u svemu što radi: od posla do ljubavi. Ona zna da veličina i ostale “sitne” prepreke nisu bitne – potrebna je samo volja.

SKRIVENI DEKOLTE

Njegova vlasnica mora uvijek sve stvari imati pod kontrolom. S druge strane, ona jako dobro zna što radi. Za nju snaga nije u davanju, već u onome što će ponuditi naknadno.

Kako nastaje dekolte iz snova

Bez obzira na koju vrstu dekoltea se vlasnica odlučila, sve žene žele imati bujne, hidratizirane, elastične i mekane grudi.

Za sve one koji siu pobornici silikona, kirurških operacija te neudobnih grudnjaka i sličnih pomagala – postoji rješenje za one koji žele prirodnim putem povećati i podići svoje grudi.

Na tržištu je sada dostupna Bust Booster krema koja nudi brz i efikasan tretman koji vam garantira seksi obline. Funkcionira na način da aktivni sastojci kreme potiču proizvodnju masnog tkiva u grudima te djeluju na strukturu kože tako što je učvršćuju, njeguju i poboljšavaju tonus.

Rezultat su veće, čvršće i podignute grudi te njegovana i zategnuta koža dekoltea. I to bez ožiljaka i rizika koje sa sobom nose skupe operacije.

Bust Booster krema

Bust Booster krema je tako učinkovita zahvaljujući moćnoj kombinaciji prirodnih sastojaka. Aktivni sastojci kreme dokazano djeluju tako što potiču proizvodnju tkiva. Time se uzrokuje nagomilavanje masnog tkiva u grudima te se povećava volumen i obim grudi

Kako se Bust Booster krema koristi?

Bust Booster kremu nanosite dvaput dnevno nakon tuširanja, na čistu i suhu kožu. Male količine kreme nanesite, a zatim nježno masirajte grudi dok koža potpuno ne upije kremu.

Nakon nanošenja ostavite još nekoliko minuta da djeluje prije nego što se obučete.

Na taj način krema će se više apsorbirati i aktivni sastojci će prodrijeti dublje u slojeve kože.

Kada se vide prvi rezultati uporabe Bust Booster kreme?

Prvi rezultati uporabe Bust Booster kreme vidjet ćete se već nakon par dana. Koža dekoltea će biti vidno hidratizirana, elastična i mekana.

Nakon toga primijetit ćete promjene u obimu i volumenu grudi. Redovitim i pravilnim korištenjem kreme u prosjeku ćete povećati grudi za do dva broja košarice.

Postignuti rezultati su održivi povremenim korištenjem kreme.

Sve dodatne informacije o ovom proizvodu i online narudžbu možete pronaći klikom na link.

Povratak na Net.hr